logo

Vedligeholdelsesfrie Højbede & Plantekummer

Hvis du vil have det bedste og nemmeste inden for højbede og plantekummer, er Vores vedligeholdelsesfrie højbede udført af galvaniseret stål og gennemfarvet uv-bestandig genbrugsplast det absolut bedste på markedet.
Højbedene og kummerne er dansk produceret, frostsikret og fåes i farverne sort, grå, brun og antrazit.

Højbedene laves i mange forskellige standard størrelser b.la. 180x90x56 cm. som er en af de mest populære. Yderligere kan de laves på special mål efter ønske. Kontakt os gerne for oplysninger om størrelser.
Har man problemer med snegle, fåes højbedene med en galvaniseret sneglekant som holder sneglene effektivt ude af bedet og som yderligere er en flot kant på bedet.

Ønsker man flytbare løsninger, er Vores plantekummer på hjul en super god løsning til at danne rum på terrassen efter behov. Plantekummerne fåes B.la. i str. 120x40x44 cm og str. 120x60x44 cm som er to af de mest populære modeller. Kummerne kan evt. suppleres med et espalier med en slyngplante så den bliver en effektiv levende rumdeler.

Plantekummer på ben er en lettere konstruktion som giver et mere luftigt indtryk. Benene er galvaniseret og kummerne fåes i størrelserne 50x50x60 cm, str. 120x60x60 cm. og str. 120x120x60 cm

De vedligeholdelsesfri materialer er en nem og god løsning, når man ønsker at koncentrere sig om det der er i bedet, og ikke om at male og skifte brædder. Med de vedligeholdelsesfrie materialer er du sikret flotte højbede og kummer i mange år.

Kontakt os for yderligere oplysninger, så finder vi den løsning der passer til dig og din have.

--> Klik på billederne for storformat.