logo

Specialopgaver

Wagner Anlæg & Havedesign udfører specialopgaver.

Det sker ofte at vi udfører specialopgaver. Nogen gange udfører vi det selv, andre gange bruger vi vores samarbejdspartnere. I begge tilfælde kan du trygt overlade opgaven til os.

Skal fliserne, træterrassen eller hustaget have algebehandling ?

Vi udfører professionel algebehandling med respekt for naturen og minimal brug af kemi. Tingene holder flere år, hvis man sørger for, at holde algerne i ave. Wagner Anlæg & Havedesign tilbyder både mekanisk algerens og kemisk algebehandling.

Skal stakittet eller træterrassen males eller olieres ?

Træ holder mange flere år, hvis man vedligeholder det ordentligt, med gode kvalitetsprodukter. Vi har mange års erfaring med pleje af træ.

Nedgravning af tramboliner

Vi har nedgravet rigtig mange tramboliner. Nedgravning af trambolin omfatter som regel en del jordarbejde og derefter bortskaffelse af jord eller justering af havens anlæg.

Nedgravning af svimmingpools

Vi har udført nedgravning af svimmingpool nogen gange. Nedgravning af pool omfatter som regel en del jordarbejde og støbearbejde, samt derefter ændringer af havens anlæg. Oftest i tæt dialog med pool producenten og altid efter producentens anvisninger.

Græstag

Græstage er den anderledes og smukke løsning. Skal der laves græstag, så er det vigtigt at have godt styr på hvilke planter du vælger og få det lavet korrekt fra starten. Vi har lang erfaring med at etablere græstage.

Nedgravning af molokker

En molok er en nedgravet affaldsbeholder. Vi har udført nedgravning af molokker flere steder i nordjylland og forhandler molokker af højeste kvalitet.

Udendørs havebrusere, vandhaner og drikkefontæner

Vi forhandler udendørs vandhaner, drikkefontæner og havebrusere af forskellige slags. Deriblandt Eqi mobil havebruser som du kan se her.

--> Klik på billederne for storformat.