logo

Beskæring og Træfældning

Beskæring af træer og buske
Skal din have holdes på et højere niveau, tilbyder vi dig professional beskæring af dine træer og buske.
Som anlægsgartnere er vi uddannede til at kende de forskellige plantetyper, fra den lille rose til det store træ og ved præcis hvordan de skal beskæres, så du får optimal glæde af din have.
Har du træer der er ved at blive for store, klare vi også det. Er træerne meget store beskære vi dem fra en lift, er de lidt mindre klatre vi op i dem, eller beskære dem med vores specielle stangværktøj fra jorden. Vi beskære alt fra store Alle`træer til mindre buske.

Træfældning og fældning af vanskelige træer
Har du træer der står tæt på, eller måske hælder ind over huset?
Vi har stor erfaring med fældning af vanskelige træer, på trænge steder. Som hovedregel bruger vi en lift der passer til formålet og skære træerne ned oppefra.
Er der plads fælder vi træerne direkte fra jorden, og sætter gerne et reb eller spil på for at trække træet i den rigtige retning.
Når træerne er lagt ned saves de op i håndterbare stykker, hvis det ønskes. Vi er naturligvis forsikret for denne slags opgaver.

Oprydning
Efter en stor omgang træfældning eller beskæring, kan det virke uoverskueligt at rydde op og komme af med de mange grene.
Hvis det ønskes klare vi det store oprydningsarbejde med at slæbe grene ud og få dem kørt væk på en stor trailer, eller med en lastbil.

--> Klik på billederne for storformat.